Αερόπλανο θα πάρω Στίχοι

Εγώ φεύγω και σ’ αφήνω μια για πάντα βρε αλανιάρη, στην Αμερική θα πάω κάποιον για να βρω, και μαζί του πια θα μείνω που με θέλει να με πάρει, με δολάρια θα μεθάω κι όλο θα γλεντώ.

Πάψε τα παλιογινάτια πεισματάρα μου, να χαρείς τα δυο σου μάτια παιχνιδιάρα μου, ξέρεις τι καπνό φουμάρω και για σένα πως μπορώ, αερόπλανο να πάρω να ‘ρθω πάλι να σε βρω.

Και μ’ αεροπλάνο να ’ρθεις κι όσο γλήγορα να φτάσεις στο ’πα και στο ξαναλέω πως δεν σ’ αγαπώ, μόρτη μου κακό θα πάθεις κι απ’ τη ζήλια σου θα σκάσεις στην Αμερική θα πάω για να παντρευτώ.

Βρε μη μου πατάς τον κάλο, πεισματάρα μου, θα τα μπλέξεις δίχως άλλο παιχνιδιάρα μου, και μη μου γλιστράς σαν χέλι αφού ξέρεις πως μπορώ, με την κάμα μου στο χέρι να ‘ρθω πάλι να σε βρω.

Δεν φοβούμε βρε μαγκίτη και θα φύγω απ’ την Αθήνα, στην Αμερική θα πάω πώς να σου το ειπώ, μέσα στον ουρανοξύστη θα περνάω όλο φίνα, με ουίσκι θα μεθάω κι όλο θα γλεντώ.

Μάθε πως απ’ την Αθήνα πεισματάρα μου, δεν μπορείς να κάνεις βήμα παιχνιδιάρα μου, και πως δεν ψηφώ το Χάρο κι αν μου φύγεις πως μπορώ, αερόπλανο να πάρω να ‘ρθω πάλι να σε βρω.