Όλη μέρα παίζει ζάρια Στίχοι

Όλη μέρα παίζει ζάρια

Άντε, ν’ εξεκίνησα για να ’ρθω, άντε, και με πιάσαν οι σκοποί. Άντε, ν’ εξεκίνησα για να ’ρθω, άντε, και με πιάσαν οι σκοποί.

Άντε, ν’ έξι χρόνια με δικάσαν άντε, για τα σένα φυλακή, αμάν αμάν Άντε, ν’ έξι χρόνια με δικάσαν άντε, για τα σένα φυλακή.

Άντε, ν’ εξεκίνησα για να ’ρθω, άντε, μ’ έπιασε ψιλή βροχή. Άντε, ν’ εξεκίνησα για να ’ρθω, άντε, μ’ έπιασε ψιλή βροχή.

Άντε, ν’ ας ηρχόσουνα, βρε μάγκα, άντε, κι ας γινόσουνα παπί, αμάν αμάν. Άντε, ν’ ας ηρχόσουνα, βρε μάγκα, άντε, κι ας γινόσουνα παπί.

Άντε, τι να κάνω η κακομοίρα, αντε, τι να κάνω η κακομοίρα, άντε, τι να κάνω η κακομοίρα, άντε, με τον μάγκα ν’ όπου πήρα.

Άντε, όλη μέρα παίζει ζάρια, βρε άντε, όλη μέρα παίζει ζάρια, άντε, όλη μέρα παίζει ζάρια, άντε, και το βράδυ θέλει χάδια, άντε, και το βράδυ θέλει χάδια.

Άντε, τι να κάνω η κακομοίρα, αχ άντε, τι να κάνω η κακομοίρα, Άντε, τι να κάνω η κακομοίρα, άντε, με τον μάγκα ν’ όπου πήρα.

Άντε, πότε παίζει, πότε κλέβει, βρε κι άντε, πότε παίζει, πότε κλέβει, άντε, πότε παίζει, πότε κλέβει, άντε, κι όλο δανεικά γυρεύει, άντε, κι όλο δανεικά γυρεύει.

Άντε, όλη μέρα παίζει ζάρια, άντε, όλη μέρα παίζει ζάρια, άντε, όλη μέρα παίζει ζάρια, άντε, και το βράδυ θέλει χάδια,

Άντε, τα κουνάει κι έρχουνται ντόρτια, βρε άντε, τα κουνάει κι έρχουνται ντόρτια, άντε, τα κουνάει κι έρχουνται ντόρτια, άντε, να κι οι μπάτσοι εις στην πόρτα, άντε, να κι οι μπάτσοι εις στην πόρτα.

Άντε, και τους ψάξανε για ζάρια, άντε, και τους ψάξανε για ζάρια, άντε, και τους ψάξανε για ζάρια, άντε, και τους βρίσκουν δυο ζευγάρια.